مشاوره رایگان بانک وردپرس در خدمت شماست

با ما تماس بگیرید از اینکه صدای نازنین شما را می شونیم لذت میبریم و سعی میکنیم ، تا بهترین خدمات را به شما ارائه دهیم.

ارتباط با واتس آب با کلیک روی دکمه زیر:

ورود به پشتیبانی

با سلام و درودی دیگر به تمامی عزیزان و همراهان همیشگی سایت بانک وردپرس.

در این مقاله از سایت بانک وردپرس شما عزیزان با مفهوم صفحه ریداریکت و کاربرد آن آشنا می شوید. پس با ما همراه باشید.

 

 

امروزه در بسیاری از سایت ها از صفحه ریداریکت استفاده می شود. شما هم مطعمنا با آن آشنا هستید. صفحه هایی که پس از کلیک بر روی یک پیوند ابتدا به آن منتقل می شوید و پس از چند لحظه به صفحه مورد نظر می روید. به صفحه ای که ابتدا به آن منتقل می شوید ریداریکت می گویند.

 

معنی ریدایرکت در وردپرس 

از این صفحه ها برای فرستادن یک پیغام سریع به مرورگر استفاده می شود که به کاربران این پیغام را می دهد که این سایت یا صفحه به جای دیگری انتقال شده است و کاربر باید به برگه جدید برود . این انتقال به وسیله مرورگر انجام می شود.

ریداریکت انواع مختلفی را دارد. از جمله می توان به ریداریکت 301 ، 302 ، 307 و…. اشاره کرد. ما در این مقاله برای شما عزیزان ریداریکت 301 را توضیح می دهیم. همچنین می توان گفت مهم ترین نوع ریداریکت است.

 

 

در چه مواقعی باید از ریداریکت 301 استفاده کنیم؟

علت اصلی استفاده از این ریداریکت این می باشه که، زمانی که صفحه ای از سایت شما به جای دیگر انتقال پیدا می کند، بتوانید به کاربر بگویید که به جای استفاده از صفحه فعلی، به صفحه منتقل شده مراجعه کند.

از این روش می توان راهی را به کاربرانی که قصد دارند بازدید کنندگانشون به یک صفحه یا یک نوشته قدیمی بروند، ریدایرکت کنند.

 

 

در چه زمانی باید ریدایرکت را بسازیم؟

 

1- لحظه ای که می خواهیم یک نوشته یا صفحه ای را بروزرسانی و یا هر عملیات جدیدی را برو یک پست قدیمی انجام دهیم.

2-لحظه ای که در حال برنامه ریزی برای عوض کردن یکتای مطالب خود هستید.

 

اگر در این مواقع ریدایرکت ساخته نشده باشد کاربران با پیغام  404 Not found error روبه رو می شوند که در این حالت نه تنها برای بازدید کنندگان ناپسند می شود بلکه باعث می شود بر روی سایت شماتاثیر منفی بگذارد و در موتور های جستجو گر آسیب نامناسب وارد شود.

از این رو به همین علت است که ریدایرکت ارزشمند می شود. شما به وسیله ریدایرکت می توانید به کاربران اجازه دهید زمانی که در حال تلاش برای رفتن به صفجه مد نظرشان هستند، همیشه به مکان جدیدی منتقل شوند. همچنین باعث منتقل شدن همه پیوند ها و اطلاعات ترافیکی صفحه هات قدیمی به صفحه جدید می شود.

 

حال که شما با مفهوم ریدایرکت را متوجه شدید با ما همراه باشید تا راه های مختلف استفاده و ایجاد آن را به شما یاد دهیم.

 

نحوه ساخت ریدایرکت به وسیله افزونه ها

یکی از روش ها برای ایجاد ریدایرکت 301 استفاده از افزونه های موجود ریدایرکت وردپرس می باشد. شما با استفاده از این افزونه ها نیازی به نوشتن حتی یک خط دستور هم ندارید.

 

  1. افزونه Redirection

شما با استفاده از این افزونه می توانید بخش مدیریت ریدایرکت خود را راه اندازی کنید. ابتدا این افزونه را نصب و سپس فعال کنید و برای استفاده به مسیر ابزار ها و سپس Redirection بروید.

 

redirection

شما همچنین می توانید علاوه بر ایجاد ریدایرکت با این افزونه، می توانید صفحه هایی که با ارور 404 مواجه می شوند را مدیریت کنید.

برای دانلود این افزونه بر روی دکمه زیر کلیک کنید.

دانلود

 

2.افزونه Page Link to

 

بعضی اوقات نیاز دارید که در عین حفظ مطلب و نوشته ای که دارید آن را به صفحه یا مطلب دیگری ریدایرکت کید.  شما مجبورید به طور دستی این کار را کنید. اما این افزونه ساده یک جعبه متا به قسمت صفحه ویرایش مطالب شما اضافه می کند  تا بتوانید آدرس جدید را در آن بگذارید.

page-links-to

برای دانلود این افزونه بر روی دکمه زیر کلیک کنید.

دانلود

 

 

3. افزونه Simple 301 Redirect

شما به وسیله این افزونه می توانید به سادگی هر چه تمام تر ریدایرکت 301 را ایجاد کنید. پس از نصف و فعال کردن آن به قسمت تنظیمات و سپس  Redirect 301 رفته و url های خود را وارد کنید.simple-301-redirects

برای دانلود این افزونه بر روی دکمه زیر کلیک کنید.

دانلود

توجه داشته باشید. ممکن است پس از استفاده از این افزونه سرعت بارگذاری ریدایرکت وردپرس شما کمی کند شود. اگر نیاز دارید که این مشکل رفع شود می توانید با استفاده از کد گذاری موجود در فایل htaccess. این کار را انجام دهید.

 

روش راه اندازی ریدایرکت 301 با به کارگیری فایل htaccess.

زمانی که کاربران به وسیله سرور وب فایل را پیکر بندی کنن باعث می شود ریدایرکت آن ها به وسیله این فایل سرعتش بالاتر رود.

توجه کنید که اگر اشتباهی در وارد کردن کد کنید ، سایت شما از دسترس خارج خواهد شد و ممکن است با خطای سرور 500 مواجه شود سایت تان. به همین علت قبل از انجام هر تغییری ابتدا از آن یک فایل پشتیبان تهیه کنید.

شما برای ویاریش کردن فایل سایت تان باید با FTP client به سایت تان وصل شوید. فایل به عنوان یک ریشه در دایرکتوری شما قرار می گیرد. در صورتی که فایل را مشاهده نمی کنید شما مجبور هستید به وسیله FTP client خود فایل های مخفی تان را نشان دهید.

 

شما می توانید این فایل را با هر برنامه ویرایش کننده مانند notepad آن را تغییر و ویرایش کنید.

در بخش زیر نمونه ای از یک ریدایرکت که در آن برای ارسال کاربر از یک مطلب قدیمی به مطلب جدید است را مشاهده کنید.

 

RewriteEngine On
Redirect 301 /a-very-old-post/ https://bankwp.com/a-very-new-post/

 

به جای عبارت bankwp.com باید آدرس سایت تان را وارد کنید. شما می توانید قطعه کد بالا را در فایل .htaccess اضافه کنید.

 

 

 

 

ممنون از همراهی شما عزیزان سایت بانک وردپرس. تا مطلبی دیگر بدرود.

 

 

 

 

 

[تعداد: 0   میانگین:  0/5]

دیدگاه بگذارید

avatar
  Subscribe  
ارسال اطلاعیه در صورتیکه