مشاوره رایگان بانک وردپرس در خدمت شماست

با ما تماس بگیرید از اینکه صدای نازنین شما را می شونیم لذت میبریم و سعی میکنیم ، تا بهترین خدمات را به شما ارائه دهیم.

ارتباط با واتس آب با کلیک روی دکمه زیر:

ورود به پشتیبانی

به دلیل اینکه ترس از هک شدن و انواع نقض حریم خصوصی، یکی از دغدغه های ذهنی بسیاری از صاحبان وب سایت های وردپرس می باشد، پیدا کردن راه های امنیتی جهت بهبود بخشی امنیت وردپرس، اهمیت ویژه ای پیدا می کند. چنانچه شما در حال حاضر یک استراتژی امنیتی برای وردپرس ندارید، این مقاله شما را با راه هایی برای افزایش امنیت وردپرس ، ایمن سازی و محافظت از وب سایت وردپرس تان آشنا خواهد کرد. با ما همراه باشید. توجه داشته باشید روش هایی که در ادمه بیان می شوند برای تمام قالب های وردپرس قابل استفاده هستند.

امنیت وردپرس

چند نکته مهم امنیتی وردپرس

در این بخش چند نکته امنیتی مهم جهت حفظ هر چه بیشتر حریم خصوصی در وردپرس برای شما بیان می کنیم.

  • یک رمز عبور قوی، با کمک password manager ایجاد کنید. با استفاده از password manager، شما می توانید کلمات عبور طولانی، تصادفی , منحصر به فرد ایجاد کنید و آنها را با کمک یک افزونه مرورگر ایمن ذخیره کنید.

 

  • استفاده از Two-factor authentication : استفاده از احراز هویت دو فاکتوره. این نوع احراز هویت شامل فرآیند تأیید هویت فردی است که نیاز به دو روش تأیید دارد: چیزی که می دانید، یا چیزی که دارید و یا چیزی که هستید. در واقع شما باید دو پارامتر احراز هویت را فعال کنید. به طور مثال، با استفاده از این روش، یک هکر، نه تنها نیاز به نام کاربری و پسورد شما دارد، بلکه باید فقط از طریق devise شما، عمل log in را انجام دهد تا بتواند شما را هک کند.

امنیت دو مرحله ای در وردپرس

  • به طور منظم پسورد وردپرس خود را تغییر دهید. وردپرس از کوکی ها (یا اطلاعات ذخیره شده در مرورگر شما) برای تأیید هویت کاربران وارد شده استفاده می کند. برای محافظت بهتر و تضمین رمزگذاری اطلاعات ورودی ذخیره شده در کوکی های، وردپرس شامل کلید های تأیید هویت مخفی در فایل wp-config.php شما است. اساسا، کلمات کلیدی و کلمه عبور اضافی برای سایت شما وجود دارد که ، طولانی،تصادفی و پیچیده هستند، بنابراین تقریبا غیرممکن است که هکر ها بتوانند آنها را شکست دهند.

 

  • از فایل پرمیشن های امن استفاده کنید. آنچه که شما در واقع می توانید تنظیم کنید ممکن است از سرور به سرور متفاوت باشد، اما معمولا می توانید اجازه دسترسی به فایل و دایرکتوری ها را از طریق کنترل پنل میزبان خود و سرویس گیرنده FTP تنظیم کنید. شما باید فایل های خود را در جایی بین 400 و 444 داشته باشید و دایرکتوری های شما در جایی بین 700 تا 744 باشد.

 

  • هر زمان که امکان دارد، از sFTP استفاده کنید. sFTP یک نوع امن فرمان FTP است. sFTP تضمین می کند که داده ها با استفاده از پروتکل SSH2 به صورت خصوصی منتقل شوند. هنگام استفاده از sFTP به جای FTP، کل ورود به سیستم، از جمله انتقال رمزهای عبور، رمزگذاری می شود. بنابراین کار کسی که در شبکه به دنبال جمع آوری کلمات عبور می گردد، بسیار سخت تر می شود.

 

  • بر روی تمام سایت های وردپرس خود از SSL استفاده کنید. برای دریافت گواهینامه SSL باید مبلغی را بپردازید، اما برای حفظ اطلاعات در وب سایت شما، این گواهینامه ضروری است. همچنین چند مکان برای خرید گواهینامه SSL وجود دارد، اما ساده ترین راه این است که آن را از میزبان خود خریداری و نصب کنید.

SSL چیست

  • همه چیز را بر روی سایت وردپرس خود به روز نگه دارید. اگر شما همزمان چند سایت وردپرسی را مدیریت می کنید، ابزاری برای این کاردر وردپرس وجود دارد به نام iThemes Sync که کار با آن بسیار آسان می باشد. به جای ورود به هر وب سایت شخصی برای به روز رسانی، شما باید یک داشبورد مرکزی برای اجرای چندین وب سایت در یک زمان داشته باشید. iThemes Sync می تواند برای شما ایمیل های اطلاع رسانی را زمانی که بروز رسانی جدید برای سایت وردپرس شما در دسترس باشد، ارسال کند.

رعایت مطالب ذکر شده، به طور قطع جهت افزایش امنیت وردپرس شما را یاری خواهد کرد.

عزیزان همراه! همه آنچه که در زمینه امنیت وردپرس حائز اهمیت بود برای شما بازگو کردیم. در ادامه قصد داریم به چند مورد از مهم ترین مواردی که امنیت وب سایت شما را تهدید می کند اشاره کنیم.

چه مواردی امنیت وردپرس را تهدید می کند؟

 

امنیت وردپرس

هکرها : هکر چیست؟ یا هکر کیست؟

هکرها، افراد یا سیستم هایی هستند که به طور فعال به هک وب سایت ها می پردازند.

هکر یک ربات برنامه ریزی شده است که دارای یک کد خودکار است که به اینترنت متصل می شود. این ربات ها هر چند ثانیه در هر روز، برای انجام وظایف برنامه ریزی شده خود، به هر اندازه که بتوانند به سایت های مختلف سر می زنند، تا طبق آنچه برایشان برنامه ریزی شده است عمل کنند. منطق ربات های هک، اغلب در “پیدا کردن یک سایت و راه اندازی یک حمله خاص” خلاصه می شود. این حملات می تواند شامل : حمله به سایت های دیگر، ارسال هرزنامه یا ایمیل های فیشینگ باشد.

چرا هکرها قصد می کنند سایت ها را هک کنند

در حال حاضر ده ها میلیون وب سایت در وب وجود دارد و جالب است بدانید که، وردپرس حدود 26 درصد از آن ها را تأمین می کند.

اخیرا یک گزارش هک وردپرس منتشر شده است که طی آن تقریبا 78 درصد از سایت هایی که در سه ماهه سوم سال 2016 روی آن ها کار می کردند، سایت های WordPress بودند.

امنیت وردپرس

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

نمودارهایی مانند این نمودار می توانند کاربران را نگران کنند که وردپرس امن نیست اما با این وجود این را بدانید که مسائل امنیتی وردپرس شناخته شده اند و اگر شما وردپرس را به روز نگه دارید، وردپرس کاملا امن است و بهترین روش های امنیتی برای آن وجود دارد.

دوستان و همراهان گرامی! از اینکه تا به این جای کار همراه ما بودید بسیار سپاسگذاریم. در زمینه افزایش امنیت وردپرس هر گونه سوال یا مشکلی را با ما در میان بگذارید.

[تعداد: 0   میانگین:  0/5]

دیدگاه بگذارید

avatar
  Subscribe  
ارسال اطلاعیه در صورتیکه