مشاوره رایگان بانک وردپرس در خدمت شماست

با ما تماس بگیرید از اینکه صدای نازنین شما را می شونیم لذت میبریم و سعی میکنیم ، تا بهترین خدمات را به شما ارائه دهیم.

ارتباط با واتس آب با کلیک روی دکمه زیر:

ورود به پشتیبانی

 وردپرس  WordPress ، یک سیستم مدیریت محتوا برای سایت ها و وبلاگ ها می‌باشد که در ابتدا تنها یک سیستم رایگان وبلاگ نویسی بود که امکانات خوبی را در اختیار وبلاگ نویسان قرار می‌داد و سپس به صورت یک  CMS یا نرم‌افزار کدباز برای مدیریت محتوای سایت‌ها معرفی شد. دوستان! چنانچه تصمیم گرفته اید، طراحی وب سایت خود را با وردپرس آغاز نمائید، با ما همراه باشید. در این مقاله نکاتی مهم برای طراحی وب سایت در وردپرس را برای شما آورده ایم.

نکاتی مهم برای طراحی وب سایت در وردپرس

نکته  اول : انتخاب یک پلتفرم یا بستر مناسب برای وب سایت خود

برای این منظور، بهتر است ارائه مطالب را با تعریف سیستم مدیریت محتوا یا CMS آغاز کنیم.

(Content Management System(CMS یا سیستم مدیریت محتوا چیست؟

سیستم مدیریت محتوا چیست

 

(CMS) یک سیستم مدیریت محتوا است که شما را قادر می سازد برای سایت خود تامین محتوای انجام دهید و آن را در یک وب سایت منتشر کنید. (CMS) یک نرم افزار است که بر روی سرور میزبان شما نصب می شود. ارائه دهنده میزبان شما، یک فرایند نصب تنها با یک کلیک را برای کمک به شما در دریافت CMS خود فراهم می کند. پس از نصب، شما می توانید با عنوان مدیر به سایت خود وارد شوید و عکس ها، متن ها و سایر مطالب را به سایت خود اضافه کنید. شما می توانید از محتویاتی که اضافه کرده اید برای ایجاد پست های وبلاگ و سایر اشکال محتوا مانند یک صفحه در وب سایت خود استفاده کنید.

همچنین، شما می توانید یک قالب برای سایت ایجاد کنید. تم یک قالب اصلاح شده ای است که متناسب با طرحی خاص و هدف سایت شما انتخاب می شود. با استفاده از قالب ها شما می توانید ظاهر سایت خود را سفارشی کنید. شما می توانید افزونه هایی را برای اضافه کردن عملکردی خاص به سایت خود نیز اضافه کنید.

حال سوالی که وجود دارد این است که، کدام سیستم مدیریت محتوا مناسب تر است؟ پاسخ این سوال بسیار ساده است. اکثر طراحان وردپرس را به دو گزینه دیگر که “جوملا” و ” دروپال” می باشد، ترجیح می دهند.

چرا وردپرس را به عنوان CMS، انتخاب کنیم؟

انتخاب وردپرس برای طراحی وب سایت

سه دلیل کلی برای انتخاب وردپرس به عنوان گزینه اول برای سیستم مدیریت محتوا وجود دارد که در ادامه بیان می کنیم.

1.نصب وردپرس بسیار اسان است.

2. وردپرس به صورت بسیار قوی اجتماع یافته و به طور منبع باز یا “open source” قابل استفاده است.

3. سیستم مدیریت محتوای وردپرس، شرایطی را برای ایجاد تغییرات جالب و کاربردی، برای افراد خلاق و باهوش نظیر “افزونه ها”نیز فراهم کرده است.

نکته دوم : انتخاب نام (دامین -Domain) درست و صحیح برای سایت و همچنین برای میزبان یا هاست (Host)

قبل از اینکه نام دامنه را انتخاب کنید، لازم است مطمئن شوید که شما مایلید بر روی چه موضوعی تمرکز کنید. انتخاب یک منطقه توازن برای تمرکز بر روی آن، به خودی خودیک وظیفه مهم است. بنابراین، فقط مطمئن شوید که آنچه برگزیده اید، همان چیزی است که واقعا مد نظر دارید و نیز اطمینان حاصل کنید که شما دارای تخصص کافی درآن زمینه هستید.

انتخاب نام صحیح برای دامین

انتخاب دامنه مناسب برای وب سایت

در طراحی وب سایت در وردپرس، نام دامنه اساسا همان URL است که در نوار آدرس مرورگر برای دیدن یک وب سایت خاص تایپ می کنیم و از طریق آن آدرس به سایت درسترسی پیدا می کنیم. این رابدانید که انتخاب نام دامنه مناسب بسیار مهم است.

در ادامه، مواردی که باید برای انتخاب نام دامنه مد نظر داشته باشید برای شما آورده ایم.

  • نام دامنه باید کوتاه باشد – نامهای کوتاه تر وقتی به حافظه می رسند بهتر کار می کنند و به راحتی تایپ می شوند.
  • نامی که انتخاب می کنید باید به یاد ماندنی باشد- بدین معنا که کاربران به آسانی آن را فراموش نکنند. نامی را انتخاب کنید که بازدیدکنندگان با اولین بازدید از سایت شما آن را کاملا به خاطر بسپارند.
  • تایپ کردن آن آسان باشد.
  • نام دامنه شامل کلمات کلیدی (اختیاری)باشد – هر چه نام دامنه نزدیک تر به سایت شما باشد، برای بهینه سازی موتور جستجو (SEO) بهتر است.

دو گزینه ارائه دهنده خدمات Hosting  برای وردپرس دو وجود دارد که عبارتند از :

  • Shared Hosting
  • Managed WordPress Hosting

پیشنهاد ما این است که برای طراحانی که برای اولین بار است که وب سایت طراحی می کنند، از shared hosting plan استفاده نمایند. سایر مدل های هاستینگ از قبیل : Virtual Private Hosting ، WordPress hosting ، VPS or fully managed WordPress hosting و …ممکن است در حال حاضر برای شما مناسب نباشد، اما زمانی که دانش و مهارت های شما در این زمینه بیشتر شد، می توانید از آن ها برای هاستینگ سایت خود استفاده نمائید.

نکته سوم : پیکربندی وب سایت وردپرس، که ساخته اید

به آدرس  yourwebsitename.com/wp-admin بروید و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمائید. پس از ورود، شما در سمت راست صفحه ای که ملاحظه می کنید، گزینه های مربوط به تغییرات را مشاهده خواهید کرد.

سفارشی کردن ظاهر سایت و فعال سازی قالب وردپرس

از میان گزینه های موجود در سمت راست صفحه، از قسمت “نمایش” گزینه “پوسته ها” را انتخاب نمائید.

 

سپس در صفحه باز شده، گزینه افزودن پوسته تازه را انتخاب نموده و از میان قالب های موجود، قالب مورد نظر خود را انتخاب نمائید. قالب انتخاب شد را نصب کنید و جهت سفارشی کردن آن، تغییرات لازم را روی آن اعمال نمائید. امروزه قالب های وردپرسی زیادی ایجاد شده است که می توانید سایت دلخواه خود را به کمک آن ها ایجاد کنید.

ابزارک ها (ویجت ها)

ابزارک ها ماژول های پیش فرض یا تکه های کد هستند که به یک تابع مشخص اضافه می شوند که در طراحی وب سایت در وردپرس مفید خواهد بود. سایدبارها، هدرها و فوتر های وب سایت شما با ویجت ها بارگذاری می شوند.

 

هرخدمت اضافه ای را که بخواهید به سایت تان اضافه کنید، تنها لازم است افزونه مرتبط با آن را پیدا کرده و به راحتی نصب کنید و سپس آن را فعال نمائید.

 

همراهان گرامی! امید است نکات فوق در قالب مقاله “نکاتی مهم برای طراحی وب سایت در وردپرس” برای شما مفید واقع شده باشد. متخصصان ما آماده پاسخگویی به سوالات شما هستند….منتظر شنیدن صدای گرمتان هستیم!

 

موفق و پیروز باشید!

[تعداد: 0   میانگین:  0/5]

دیدگاه بگذارید

avatar
  Subscribe  
ارسال اطلاعیه در صورتیکه